De Militaire Prestatietocht te Paard (MPTTP) 2024 die gaat plaats vinden op 31 augustus 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze sponsors. Dankzij hun genereuze bijdragen kunnen wij jaar na jaar een uitdagend en memorabel evenement organiseren dat paardensportliefhebbers van over de hele wereld samenbrengt.

VIP programma

Als sponsor van de MPTTP krijgt u toegang tot ons exclusieve VIP-programma op de dag van het evenement. Dit biedt u de kans om het evenement te beleven vanuit een uniek perspectief en te netwerken met mede-sponsoren, deelnemers en organisatoren. Nadere details over het VIP-programma, inclusief locatie en activiteiten, worden gecommuniceerd aan de sponsoren naarmate het evenement nadert.

Word sponsor!

Word een trotse sponsor van de MPTTP en draag bij aan een uniek evenement dat paardensportliefhebbers en militairen samenbrengt. Als sponsor van de MPTTP krijgt u niet alleen de unieke kans om uw bedrijf te presenteren aan een breed publiek, maar ook exclusieve toegang tot ons VIP-programma op de dag van het evenement.

Neem contact met ons op om de verschillende sponsormogelijkheden te bespreken en te profiteren van ons VIP-programma tijdens de MPTTP 2024!