Stal Jacobs heeft met veel plezier en toewijding al jarenlang een groot team dat zich bezighoudt met de verzorging van paarden voor de MPTTP, en ze kijken ernaar uit om dit ook in de komende jaren te blijven doen. In de afgelopen paar jaar hebben meer dan 35 paarden per keer van Stal Jacobs deelgenomen aan deze prachtige tocht.

Ruiters die willen deelnemen aan de MPTTP maar niet over een eigen paard beschikken, hebben de mogelijkheid om er een te huren bij Stal Jacobs. De stal beschikt over diverse paarden die geschikt zijn voor de MPTTP. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Stal Jacobs via info@staljacobs.nl voor meer informatie, waaronder tarieven voor de huur en eventuele voorbereidingspakketten.

Op de dag van het evenement worden de paarden vroeg in de ochtend vervoerd door Transport Your Horse, een bedrijf dat bekend staat om zijn zorgvuldige en veilige transport van paarden naar de locatie.

Gedurende de dag biedt Stal Jacobs een uitgebreide service aan, waarbij ze de paarden voorbereiden op de rit, de keuring verzorgen, de paarden zadelen en assisteren bij het op- en afstappen. Dit zorgt ervoor dat de ruiter zich hier geen zorgen over hoeft te maken en zich volledig kan concentreren op de tocht.

Tijdens de tussenstop worden de paarden verzorgd door het team van Stal Jacobs, zodat de ruiter gerust zijn lunch kan nuttigen terwijl de paarden ook de nodige zorg ontvangen.

Aan het einde van de dag neemt Stal Jacobs de paarden weer in ontvangst en zorgt ervoor dat ze de benodigde verzorging krijgen voordat ze veilig terug worden vervoerd naar huis.